30 Jan | 9 Jaar SalsaFever Pactice Night | 2 Zalen

30jan19:0023:0030 Jan | 9 Jaar SalsaFever Pactice Night | 2 Zalen19:00 - 23:00(GMT+00:00) View in my timeDans & Type MuziekBachata,Domincaanse Bachata,Ghettozouk,Kizomba,Kizomba Urbankiz,Merengue,Salsa,Salsa Cubana,Semba,Tarraxa,Tarraxo,ZoukStad Apeldoorn

Event Details

9 jaar geleden is Shervin Ignacia met Salsafever begonnen, en kijk eens waar we nu zijn. We hebben leuke dans docenten en 3 vestigingen in Nederland Enschede, Hengelo & Apeldoorn. We zijn trots op wat we bereikt hebben. Het was en is zeker niet altijd makkelijk, we hebben genoeg pieken en dalen gehad maar we zijn er nog steeds en kijken nog steeds voorruit naar de toekomst. Zonder onze trouwe klanten, nieuwe klanten, dans docenten kunnen we het niet bereiken.

Dans avonden in Apeldoorn met 2 Zalen Salsa, Bachata, Kizomba en meer. Kom je ook?


Bar tijdelijk gesloten | Eigen drank is tijdelijk toegestaan.

Tijd:
Aanvang 19:00 t/m 23:00u

GRATIS Kizomba workshop
All level 19:00 – 19:30

Deejays
Dj Dobbel D – Salsa, Bachata
Afrosom, DJ JSI – Kizomba, Semba, Ghetto Zouk

Entree:
Online – €5
Deur – €7

GRATIS Snacks & Taart

Regels i.v.m. COVID-19:
Om dit evenement te kunnen blijven organiseren zijn wij genoodzaakt ons te allen tijden te houden aan de (op het moment van het evenement geldende) regels van Rijksoverheid en RIVM. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij naar de website van de rijksoverheid klik hier. Wij proberen het voor iedereen mogelijk te maken om van ons practice avond te genieten, zolang het binnen de coronaregels kan.

Parkeren Is Gratis
Salsa Apeldoorn
Bachata Apeldoorn
Kizomba Apeldoorn

more

Time

(Sunday) 19:00 - 23:00(GMT+00:00) View in my time

Sbkdancevalley, en bepaalde goedgekeurde derde partijen, maken gebruik van functionele, analytische en trackingcookies (of gelijksoortige technologieën) om inzicht te krijgen in jouw evenementvoorkeuren en je een gepersonaliseerde ervaring te kunnen bieden. Wanneer je deze banner sluit of Sbkdancevalley blijft gebruiken, ga je hiermee akkoord.