Dancing In The Lab - Saturday

07aug18:0023:59Dancing In The Lab - Saturday18:00 - 23:59(GMT+02:00) View in my time Event Organized ByKizzLabDans & Type MuziekGhettozouk,Kizomba,Kizomba Urbankiz,Semba,Tarraxa,TarraxoStadRoermond

Event Details

Dancing in the Lab – Saturday Edition
Omdat de voorgaande practices zo een groot succes waren, zal er op zaterdag 7 augustus weer een oefenavond plaats vinden onder de voorwaarden en maatregelen vanuit het RIVM.

Door de betreffende maatregelen hebben wij een aantal wijzigingen moeten doorvoeren waaraan wij ons moeten houden om de practices zo verantwoord mogelijk te kunnen laten verlopen.

Het is dan ook verplicht om je aan te melden voor de Practice. Dit kan door direct te reserveren via de ticketlink
VOL = VOL

Heb je klachten of ben je ziek ? Blijf dan thuis!

Tickets voor 7 augustus 2021 zijn niet restitueerbaar. En kunnen niet op naam overgedragen worden. Indien de practice niet door kan gaan. Zal deze verplaatst worden.

Saturday 7 augustus 2021
Time: 18:00 – 00:00
ENTREE = €5,-
DJ DAMERI
Victor Reinier

Locatie: Schoolpad 55-A 6045 AL Roermond
Parkeren: Gratis rondom de dansschool (Houd rekening met onze buren)
< Indien het slecht weer is kunnen wij de practice ook door laten gaan ivm met voldoende ruimte binnen >
We houden ons uitsluitend aan de regels van het RIVM en houden een strakke blik op de naleving hiervan. Lees dan ook AUB goed de instructies en maatregelen door onder het kopje discussie
Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als wij!
Liefs Team KizzLab
Come and dance with us

more

Time

(Saturday) 18:00 - 23:59(GMT+02:00) View in my time

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sbkdancevalley, en bepaalde goedgekeurde derde partijen, maken gebruik van functionele, analytische en trackingcookies (of gelijksoortige technologieën) om inzicht te krijgen in jouw evenementvoorkeuren en je een gepersonaliseerde ervaring te kunnen bieden. Wanneer je deze banner sluit of Sbkdancevalley blijft gebruiken, ga je hiermee akkoord.